Paverpol Hungary

Hogyan használható?

A Paverpol egyedülálló különleges tulajdonsága a gyors száradás.A szó: kövesítésnek, erősítésnek fordítható.

 Ennek köszönhetően lehetséges  hogy egy nap alatt elkészíthet egy művészeti alkotást, mint például egy kerti szobrot. Hajszárító használatával felgyorsítható a száradási folyamat. A  Paverpol transparent  a száradás, után átlátszó , színtelenné válik.. A  benne átitatott színes  anyagok,: textil, kő, üveg, bőr, nemez, csuhé, kerámia,papír  és a minták így megtartják eredeti színüket.

A transzparens színű Paverpolon kívül még lehet kapni fekete  szürke és bronz színű Paverpolt is. A színes szobrok létrehozásához a transzparens Paverpolt kombinálni lehet Pavercolor festékkel. Igy a textiledző paverpol anyag olyan színt kap amilyenre színezve  lett. Ez álltal az igényeknek megfelelően különböző színűre lehet befesteni a textíliát. Kínálatunkban 27 fajta Pavercolors festékszín áll az vevők rendelkezésre. A színek keverhetőek, így több fajta színárnyalatot lehet létrehozni.

Paverpol dekorációk : a paverpol ragasztó és a termékcsaláddal felhasználásával készül különböző anyagokból- papir, textil, fa, fém, üveg, gipsz, nemez, csuhé... Az alap amire dolgozunk:fa, fém, üveg, mozaik, feszített vászon,kerámia, cserép, kezelt müanyag,

  A termékcsalád adalékanyaginak hozzáadásával  különböző felületek érhetőek el. Ez mindig a keverési adalékoktól és az arányoktól függ.az adalékok is színezhetőék és még utána is változtathatunk a színeken.


 a Paverpollal  készülő alakzatokhoz, szobrokhoz  elsőként egy jó vázat kell létrehoztunk.( Josefine De Roode  által kidolgozott) Alap lehet még egy üveg ,cserép, hungarocell alakzat, feszített vászon ,képkeret stb.Ezt követően átitatjuk paverpollal  a felhasználni kívánt anyagokat a kívánt formára alakítjuk.

Száradás után színezhető pavercolorral ,akril ,vagy olajfestékkel.

Kombinálható paverplast és art stone paversand termék -technikával is.

A létrehozott alkotások ellenállnak a meleg hatásnak, fagynak és a kisebb esőnek is ,de kinti tárgy esetén ajánlott a lakk használata! Magát a Paverpolt mint terméket kell óvni a fagytól, az extrém fagytól zavaros foltok képződhetnek az emulzióban.
A Paverpol használatakor viselhet  kesztyűt., . A használata nem kötelező, ha kesztyű nélkül dolgozott akkor a munka után azonnal mosson meleg vízzel kezet és úgyszintén mossa meg az ecseteket is.

A Paverpol a következő csomagolásban áll a rendelkezésére:250ml  500 gr., 1000 gr. , 5000gr 5750 gr.
Az átlátszó és a bronz színű  az ügyes kezek részére ajánlott, kapható 250 ml-es csomagolásban, amely kiválóan alkalmas miniatűr munkák mint a scrapbooking, decoupage,  ékszerek, gyöngyök, baba és ruha dekorációk stb…, elkészítésére.Leöblíthető, ez által  megtartják a már kialakított alakzatot.(horgolások keményítésére is  ajánlott)

Termékek tárolása: 0 celsius fok alatt  ne tároljuk az alapanyagot mert meghagy, mivel vizes bázisú

37 fok felett túlmelegszik!!

A kész alkotás időtálló:)