Paverpol Hungary

paverpol-hungary.hu

Rólunk

 

„ A legnagyobb öröm az alkotásban a felszabadult, vég nélküli játék,

új utak nyitása, a harmónia és az örömszerzés a másik számára"

Galánfi András

 

Mindenkiből lehet művész! a Paverpol ad erre lehetőséget!

 

Légy Kreatív!

 Cégünk a Cowavíz Kft amely a Paverpol  International kizárólagos Magyarországi képviselete ( jogi szerződés alapján) 

2011-ben kezdte forgalmazni a Josefine de Roode és Holland művészek egyik csoportja által kifejlesztett kiváló minőségű Paverpol     dekorációs és szobrászkellék termékcsaládot , amely speciális ragasztó és keményítő , több kiegészítő anyaggal egyben. 

 Paverpol Kreatív Müvészet!

A paverpol szó :erősítésnek, kövesítésnek fordítható.

A magyarországi központ- Tata,  a Kelet-Európai Képviselet  székhelye.

Feladata a technika és termékcsalád megismertetése és a Paverpol márkanév felhasználása alatt történő tevékenységek felügyelete.

Ezt a technikát Josefine de Roode fejlesztette  ki 1995-ben,  amelyhez a paverpol termékcsaládot fejlesztette ki  és nevével fémjelzi! 

Célunk hogy a  technikát  és a termékcsalád széleskörű felhasználását a márkaképviselet hivatalosan képzett  képviselő-Termék-manager  tréner megismertessék az érdeklődőkkel és a  felhasználókkal . Ehhez csatlakozhatnak  partnerként!

Kelet Európai Képviselet országai: Magyarország, Ausztria, Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Montenegró, Albánia, Macedónia, Románia, Moldova, Ukrajna.

A termékcsalád  biztonsági adatlappal , hivatalos kereskedelmi engedéllyel rendelkezik, bevizsgált

egészségre ártalmatlan, környezetbarát!

A Paverpol üzenete: a kreativitás  és az újrahasznosítás! Erre ösztönzi felhasználóit!

Termék-képviselőink elsősorban  a technikai tudást adják tovább egyéniségükkel "fűszerezve", az egyéni kreativitásnak utat engedve! 

Megkapta az AP (Art Produckt) pecsétet amely a világ számos országában (pl.USA) kötelező a kreatív foglalkozásokon való felhasználáshoz  gyermekek és felnőttek számára egyaránt! Ez tanúsítja ,hogy  a 6 év alatti fejlődő szervezetű gyermekek és felnőttek is egészségkárosodás nélkül felhasználhatják a termékcsalád tagjait, valamint a termékcsalád tagjai egymással összekeverve sem lépnek egészségre káros reakcióba egymással.Ez az engedély öt évente megújítanandó.

Az Termék-managereink a bemutatón felhasznált és

viszont eladott hivatalosan forgalmazott termékek rendelkeznek minden engedéllyel.

Kizárólag a Paverpol technikát mutatjuk be paverpol termékekkel a Paverpol márkanév alatt.amely márkanév levédett magántulajdon. A Paverpol név és a technika levédése ,  valamint szerepeltetése hivatalos okiraton, eljárásban,  pl. Védelem  , licenz,  csak   tulajdonos   előzetes egyeztetése után engedélyezett! Nyilvános felületen a képviselettel történő előzetes egyeztetés szükséges pl. honlap, , közösségi oldalakon való névfelvétel előtt. Ezek elmulasztása  jogi következményekkel jár.

Termék-manager tréner  a Központi ismertetőn kötött  szerződésben vállalján hogy a Paverpol termékcsalád minőségi termékeit használják fel. Kizárólag az után írható ki a PAVERPOL  név ami alatt a  Paverpol Minőség elvátható!  Más textilragasztóval nem tarthatnak Paverpol foglalkozást. Ez által Vendégeinknek igy tudjuk biztosítani azt a színvonalat amiért minket választottak!!  Esetleges panaszaikat jelezzék és igyekszünk kivizsgálni!

A paverpol termékekkel készített alkotások esztétikai megítélése szubjektív! Minden alkotónak ez saját felelőssége, amihez nevét adja!  Ezekért nem vállal a Központ felelősséget, mivel a Paverpol Termék csak a felhasználási eszköz!Köszönöm a megértést!

 

 

 Paverpol Alkotók-Artist:

-Köszönjük,és kérjük  ha a paverpol termékcsaláddal készített alkotásaikkal kapcsolatos

megjelenéseikről értesítik a márkaképviseletet!-Kiállítás, Újság, TV...

 Így képviseljük  Önöket , hazánkat a nemzetközi Paverpress magazinban .

 Örömmel látjuk a Paverpol márkanév kiírását ezeken  megjelenésein a képviselettel való egyeztetés után!

 

-

 

2012- Minden jog fenntartva!

 

A paverpol márkanév és technika, teljes körű  Kelet Európai és Ausztriai  tulajdonosa Cowavíz Kft .

A Paverpol Art  Products International partnere

 

 

 

 Kreatív ötleteket, sok sikert kívánunk!